Aydın’ın Köşk İlçesi’nde uyuşturucu satmaktan sabıkalı Mehmet Kaplan (35), hayvan damına kapatıp, uyuşturucu verdiği 13 yaşındaki A.Ü.’ye dört gün boyunca tecavüz etti. A.Ü., Köşk İlçe Jandarma Ekipleri tarafından kurtarıldı.

zeybekhaber.com'dan Cem Ulucan'ın haberine göre; Sultanhisar İlçesi’nde babası ile birlikte yaşayan 13 yaşındaki A.Ü, babasının cezaevine girmesi üzerine bir süre önce İstanbul’da yaşayan teyzesinin yanına gitti. Kızını almak için Moldova’da yaşayan annesi de İstanbul’a geldi. Küçük kızın kimliğinin Sultanhisar’da kalması nedeniyle, A.Ü., kimliğini almak için Aydın’a geri döndü.

KİMLİĞİNİ BULAMADI, YARDIM BAHANESİNE KANDI

Evde kimliğini bulamayan A.Ü., bir kız arkadaşının aracılığı ile Köşk İlçesi’nde yaşayan Mehmet Kaplan ile tanıştı. Uyuşturucu satmak suçundan sabıkası olan Kaplan, küçük kıza kalacak yer bulabileceği ve yardım edeceğini söyleyerek kandırdı.

HAYVAN DAMINA KAPATTI

Mehmet Kaplan, kendisine inanan A.Ü.’ye ‘kristal’ tabir edilen uyuşturucu verip, Köşk’te bulunan kendisine ait hayvan damına kapattı. Burada dört gün boyunca uyuşturucu vererek tecavüz etti.

KAÇMAYA ÇALIŞTI, JANDARMA AFFETMEDİ

Hayvan damında bir kişinin alıkonulduğu ihbarı üzerine harekete geçen Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, opresyon başlattı. Etrafı güvenlik kameraları ile çevrili olan hayvan damında A.Ü.’yü alıkoyup tecavüz eden Mehmet Kaplan, jandarma ekiplerinin geldiğini görerek arka kapıdan kaçmaya çalıştı. Kaplan, önlem alan jandarma ekiplerinden kaçamayarak gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan Mehmet Kaplan, adliyeye sevk edildi. A.Ü. ise Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.