CHP’li Polat Bora Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dün ne demiştim, bu kıymeti kendinden menkulle, Bay Mustafa’nın mülakatı o haber sitesinde durdukça, Bay Mustafa’nın Kemer Mahallesi macerası 2 yıldan, 1 yıla indi, yarın 1 aya inerse şaşırmayın demiştim.

Dediğim gibi oldu biliyor musunuz? Mülakata gün boyu eklemeler çıkarmalar ve sonunda Kemer Mahallesi puff oldu uçtu gitti.

Editör tel tel saçlarını yoluyordur herhalde dünden beri.

Yani dostlarım, Mustafa Savaş Kemer’de evim var sözünü geri almış oldu, yani bu durumda DSİ misafirhanesi devam mı?

Ee misafir nerede kalır, sen bu şehirde misafirsin, kalacağın yerde orası.

Şu web sitesindeki röportajının değişimini Cem Yılmaz görse inanın hep birlikte skeçlerine konu olursunuz.

Hazır konuyu açmışken de, bu şehir ne ismini ne cismini artık ortalıkta göremiyor madem, iki kelam daha edelim seninle.

Bak Mustafa Savaş her ağzını açtığında artık gerçekten rezil oluyorsun. Millet perişan olmuş, konunun kıyısından bile geçemiyorsun. Çiftçimiz perişan olmuş, buğday ekmenin maliyeti bile 4,45 liradan, 5,8 liraya çıkmış, una zam üzerine zam geliyor. Ülkede ekmek fiyatı 5-6 liralara doğru koşuyor. Millet kıtlıkla, açlıkla tanıştı sayenizde. Sen hala halkın parasıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ödettiğiniz yatırımı, DSİ yapıyor diyorsun. Aş artık bunları aş. Elli kere anlattık, vatandaş kredi çekmiş müteahhit tutmuş ev yaptırıyor, şimdi bu evin sahibi vatandaş mıdır, müteahhit midir? Öyle anla bu durumu dedik, hakikaten anlayamadın. Ekonomistliğin de böyleyse vay memleketin Kitlerinin haline (tabi ki KİT kaldıysa).

Biraz memleketin, insanımızın derdiyle hem hal ol artık bak, iki seçimdir kaybedip, bir nezaketen tebriğe bile gidemediğin büyükşehir belediyesinde gece gündüz milletin hayatını nasıl kolaylaştırırız diye çalışılıyor. Bu kara günleri aşmak için proje üzerine proje hayata geçiriliyor.

Emekli için, çiftçi için, esnaf için çözümler üretiliyor. Utanma, sıkılma git bir kolay gelsin olsun de, incilerin dökülmez.

Sorunun bir parçası olma çözümün bir parçası ol. Bak asgari ücret senenin başından buyana 383 dolardan 204 dolara inmiş nerede bu milletin 179 doları Mustafa Bey, cebinden mi vereceksin, kaç emekçimize vereceksin?

Bak temel gıdada enflasyon %50’yi bulmuş, çiçek yağı %137 zam görmüş, toz şeker %90, nohut %75, un %109 zam görmüş, temel temizlik ürünleri bile %175’in üzerinde zam görmüş memlekette.

Yani anlaşılıyor ki temel gıdaya gelen zammı baz alırsak asgari ücretliye %100, memura %60 zam şarttır. Bundan aşağıda vereceğiniz zam enflasyonun altında kalır haberiniz olsun.

Bu ülkede 210 bin dekar tarım arazisi satılmış neden?

İthalat cenneti yaptınız ülkemizi de ondan. Yalnızca 5 bitkisel ürün ve et ithalatı için 6,6 milyar dolar para ödüyoruz yahu, el insaf.

3 milyon ton çiçek yağına 1 milyar 488 milyon dolar para ödeyeceğiz, doları alıp uçuracaksınız, sonra çiçek yağına gelen enflasyonu görmeyeceksiniz.

Neresinden tutalım sizin politikanızı Mustafa Bey, ortada bir politikanız yok ki beceriksizliğiniz var.

Şimdi ben diyorum ki, sizin röportaj kabiliyetinizden de anlaşıldı ki, siz iki elinizle bir işi becerecek kabiliyetten ne yazık ki yoksunsunuz.

Yani Bay Mustafa sizin de anladığınız gibi gidiyor gitmekte, geliyor gelmekte olan.

Siz en iyisi artık hakikaten bir ev tutun, en azından emekliliğinizde adresiniz belli olsun.