CHP Kadın Kolu Başkanı Aylin Nazlıaka önderliğinde  Aydın  Kuşadası’nda “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” başlıklı bir toplantı yapılacak. Toplantıya, CHP liderinin yanı sıra, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP PM üyeleri, CHP Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Aydın  Büyükşehir  Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve diğer ilçe belediye başkanları katılım sağlayacak.

CHP lideri Aydın’a geldi

İlk gün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleşecek olan toplantıda 81 İl Kadın Kolları Başkanının illeri ile ilgili değerlendirmelerini dinleyecek, sorularını yanıtlayacak. Toplantı için İzmir Adnan Menderes Havalimanına inen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve partililer karşıladı.

Başkan Çerçioğlu konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “CHP Kadın Kolları’nın düzenleyeceği toplantıya katılmak üzere kentimize gelen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladık” dedi.

Başkan Ömer Günel ise, “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, güzel kentimiz Kuşadası’na hoş geldiniz! Bu hafta sonu ev sahipliğini yapacağımız ve ilki gerçekleştirilecek olan CHP Kadın Kolları Çalıştayı için genel başkanımızı kentimizde ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini paylaştı.