Pandemi sürecinde de en büyük önem verdiği konuların başında temizlik ve dezenfekte çalışmaları gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu çalışmalarına hiç taviz vermeden devam ediyor.

SÖKE CADDELERİ TERTEMİZ

Başkan Çerçioğlu'nun talimatı ile bugün Söke'de adeta temizlik çıkarması yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler 4 araç ve 10 kişiden oluşan temizlik filosu ile ilk olarak Sarıkemer ve Bağarası Mahallelerinin caddelerini temizledi.

SÖKE'NİN 7 ANA CADDESİ BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekipler daha sonra Söke'nin Koçlar, Yüksel Yalova, İstasyon, Kubilay, Aydın, Ömer Koyuncu ve Albayrak Caddeleri'ni baştan aşağı yıkayarak, pırıl pırıl yaptı.

SÖKELİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Yapılan temizlik çalışmasını yakından takip eden Sökeliler başta Başkan Çerçioğlu olmak üzere temizlik ekiplerine teşekkür etti. Vatandaşlar," Allah Özlem Başkandan razı olsun. Öyle titiz, öyle özenle çalışıyor ki yaptığı her hizmette bunu bir kez daha görüyoruz. Caddelerimiz pırıl pırıl oldu. Kendine ve ekiplerine sonsuz teşekkürler" dedi.