Alptekin’in açıklaması şu şekilde;

AKP’nin milletimize yeni armağanını herhalde hepiniz öğrenmişsinizdir, maharetli beceriksizler doları da sonunda 9 liranın üzerine oturttu.
Böyle durumlarda genelde bunlar hep kumda tuttukları kafalarıyla yetinmez, bütün vücutlarını kuma gömer, orada saklanırlar.

Milletimiz de bunların beceriksizliklerinin faturasını, zamlar, düşen alım gücü, eriyip giden cüzdanlar olarak öder de öder. Tabi artık başta ekonomiden sorumlu AKP Aydın vekili Savaş olmak üzere bunların ekonomiyi kötü yönettiğini söylemek bile az kalıyor, hafif düşüyor. Bunların ekonomiye dokunabildiği falan yok. Bunlar kendi tasını tarağını toplamanın derdine düşmüş.

Aydın’a 20 yıldır konuşup konuşup yapamadıkları yatırımlar ise zaten artık mazide söz bunlar için.
Nerede Güllük Demiryolu Mustafa Bey, nerede bizim iç hat uçuşları, havalimanı? Aydın’da PTT binasını yıktınız, adamları binasız bıraktınız, bari yıkmasaydınız.

Sonra, bu Aydınlı neden bizi yerle bir ediyor, neden yerel seçimlerde Mustafa Savaş yer ile yeksan oluyor.
Harmanda izinizi gören mi var, vatandaş başka ne yapsın. Sizin ekonomistin zaten kendi ekonomisinden başka bir şeyi düşündüğü yok herhalde. Ne oldu bu DSİ iddiaları kaç kere soruldu. Orada, bu Mustafa Savaş’a ayrılmış oda, ona hizmet eden garson var mı yok mu? Kaç lira ödüyor? Hangi özel görüşmelerini nerede yapıyor. Soruyoruz ya cevaplasanıza!

Ha birde geçmişimizi çöplük bilip eşelemeye uğraşıyormuşsunuz. Çöpleri kim eşeler. Merhum şair Necip Fazıl’ın söylemlerinden öğrenirsiniz ama varsa bir sorunuz, o zamanlar avukat tuttuğum ilçe başkanınıza sorun o anlatsın olmaz mı?
Gelelim yeni sorulara;

Alın elinize kâğıdı kalemi not alın bakalım;
Hangi siyasetçinin kayınpederi yerel seçimler döneminde kimlerle görüştü? Biraz çağrışım yaptı mı kafanızda, yapmadıysa bir daha ki sefere daha açık soracağım.
Ya da megri megri gözyaşı dökenler hangilerinizdi bakayım? Yoksa timsah gözyaşları mıydı onlar?

Ya nevruzda meydanlarda okuttuğunuz mektup aşk mektubu muydu?
Ya da TRT’ye çıkardığınız zat sizin mi kardeşinizdi kimdi?

Şimdi Mustafa Bey, sen ve senin gibiler tepenizden tırnağınıza kadar Makyavelizm’e bürünmüş, tepenizden aşağı akan Pragmatizm’i kendinize elbise yapmışsınız. Bilmem anlıyor musun? Anlamadığına kanaat getirirsem, inan bir dahaki sefere daha anlayacağın seviyeden yazacağım, devrelerin yansın istemem.

Ama; ne bu millete daha fazla zarar vermenize ne de bu milletin aklıyla alay etmenize kimse müsaade etmez bu da kulağına küpe olsun!!!