Başkan Alptekin, “Elbet AKP’nin gidişine çok ama çok az kaldı. Onlar gidip de millet ittifakı memleketimizin dümenine geçtikten sonra; belimizi büken kur da faiz de gidecek” dedi.

Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Her gün ekonomiyle ilgili; daha fazla belimizi bükecek, alım gücü artık yok olan paramızın da yeteceği 3-5 parçanın da, teker teker elimizden kaydığını gösteren haberler alıyoruz.
AKP hükümetinin istikrar sağladığı tek alan olan; “durmaksızın her şeye zam” furyası tam gaz devam ediyor. İşte geçtiğimiz günlerde oto gaza da tam 71 kuruş birden zam geldi. Artık oto gazın dahi fiyatı, benzinin, mazotun yanına yanaştı. Gerçekten beterin beteri var derler de inanmazdık. AKP bu memlekete musallat olduğu ilk yıldan buyana ekonomik olarak her yıl beterin beterini yaşatıyor.
Bir yandan da basına yeni Sayıştay raporları yansımaya devam ediyor.
Bakın karayolları denetiminde devletin Sayıştay denetçileri ne ortaya çıkarmış. Karayolları metresi 8 (sekiz) lira olan kabloya tam 2.500 lira ödemiş.
Bu kadar da olmaz diyorsanız, karayollarının Sayıştay raporlarında karşılaştırmak bedava.
Hani ben artık ne görebiliriz ki demeyeceğim.
Görünen o ki AKP iktidardan ayrılıncaya kadar; bu ve buna benzer çok şey işiteceğiz öğreneceğiz. Ekonomi kötü yönetildiği gibi AKP aslında her şeyi eline yüzüne bulaştırmış.


Değerli Dostlarım;
Elbet AKP’nin gidişine çok ama çok az kaldı. Onlar gidip de millet ittifakı memleketimizin dümenine geçtikten sonra; belimizi büken kur da faiz de gidecek. Bu iş bilmezlerin bir türlü beceremediği EYT mağdurlarımız için derhal çözüm hayata geçirecek ve tabi ki AKP’lilerin kardıklarını sandığı bir diğer grup; 3600 bekleyen kamu emekçilerimizin de bu beklentilerini sonuca ulaştıracağız.
AKP, EYT’limizi de, memurumuzu da oyaladığını sanadursun bakalım, sandıkta elbet herkese gösterecek kimin kandığını, kimin yalnızca kandırdığını sandığını.
Aydın AKP vekillerinden ise zaten tık yok tık.