Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları muhalefetin sinirlerini bozmaya devam ediyor. Son olarak Aydın’da AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde akıllara durgunluk veren bir haber yayınlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Hamzallı-Pirlibey arasında yaptığı yol çalışmalarıyla ilgili sözde CHP’li bir vatandaşın paylaşımını haberleştiren internet sitesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik algı yaratmaya çalıştı.

CHP’li dediler, MHP’li çıktı!

Haberin yayınlanmasının ardından paylaşımın sahibi şahsı tanıyan vatandaşlar, CHP ile alakası olmayan ve MHP’li olan şahsın paylaşımının CHP’li olarak haberleştirilmesine tepki gösterdi. Hasan Demirel’in sosyal medya paylaşımlarında MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’tan ‘Başkanımız’ sözleriyle bahsettiği ve çok sayıda MHP’yi destekleyen paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Vatandaş memnun, muhalefet kıskanç

Öte yandan, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamzallı-Pirlibey arasında yapılan yol çalışmalarından dolayı vatandaşların memnun oldukları öğrenildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarını her yerde gördüklerini söyleyen vatandaşlar, “Burada kıskançlık var. Yollar kaymak gibi oluyor. Muhtar memnun, vatandaş memnun, ilçe belediyesi memnun bir tek muhalefet mutsuz. Kıskanıyorlar” ifadelerini kullandı.