CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Gün geçmiyor ki memleketimizin AKP iktidarı yüzünden yaşamakta olduğu ekonomik çöküşe ilişkin yeni bir veri yayımlanmasın.

AKP hükümeti her ne kadar o sandığa gömüleceği gün gelinceye kadar kafasını kuma gömmeye çalışsa da, artık koca bir millet kral çıplak diye haykırıyor.

Son açıklanan bir veriye göre ülkemizde kayıt dışı ekonominin payı toplamın içinde %25,6’yı bulmuş. Bu rakam Mozambik’in seviyesinde. Hatta Yemen, Hindistan bile bizi geçmiş durumda.

Tabi bu ne demek; bizler, çalışanlar, işçimiz, memurumuz, emeklimiz vergisini ödüyor ama gene de birileri vergi dahi ödemeden keyif çatıyor.

Tabi o birilerinin kim olduğunu da, bay hesap uzmanı vekil Mustafa Savaş’a sormak lazım.

Kimler vergi bile ödemeden keyif yapıyor, ondan öğrenmek lazım…

Memleketimizde ne yazık ki her alanda işler kontrolden çıktı, dengeler şaştı.

Biliyorsunuz artık bir sığınmacı cenneti haline de getirildi ülkemiz AKP tarafından.

8 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz ve ilginç bir veri daha paylaşıldı. Ülkemizde işlenen toplam suç kadar, 8 milyon sığınmacı suç işliyor. Daha neler göreceğiz diyorsunuz değil mi?

Merak etmeyin sevgili dostlar ülkemizin normalleşmeye başlamasına da emin ellere geçmesine de çok az kaldı.

Artık herkes ama herkes, kendileri de dahil olmak üzere, bunların gidici olduğunu biliyor.

Tek gayemiz gitmelerinden evvel şu kalan belki de bir yılda, ülkemize daha fazla zarar vermelerini, garibanımızı daha da muhtaç hale getirmelerini engellemek. Sandıktan sonra zaten halkımız refaha ulaşacak. Hiç kimse umudunu kaybetmesin.