Mersin, “Mustafa Bey ekonomi büyüyor mu, ne dersiniz? Büyüyorsa Aydın’da biz bunu nerede müşahede edebiliriz acaba? Şu birkaç yıl içinde ilimizde iflas eden, işsiz kalan insanlarımıza, dünyanın en fakirleri sıralamasında en başlarda yer alan emeklilerimize izah etmek, örnekleriyle anlatmak ister misin?” dedi.

CHP’li Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde AKP’den kendileri de dahil dinleyen herkesi şaşkına çeviren bir açıklama yapıldı: “ekonomimiz büyüyor” denildi. Gerçekten bazen dimağımız tutuluyor ya, böyle bir balona AKP’lilerin bile dimağı tutuldu.
Ancak şimdi resmi rakamlardan anlaşılıyor ki ocak ayıyla ağustos ayı arasında ülkemizde tamı tamamına 61 bin 736 esnafımız iflas etmiş. Ekonomi kimlere büyüdü bilemiyoruz tabi.
Toplumumuz her katmanı, her bir bileşeni ne yazık ki ekonomik olarak can çekişiyor, ama bu beylere göre ekonomi büyüyor.

Pandemi almış başını yine gidiyor, sağlıkçılarımız 2 aydır fazladan yaptıkları çalışmaları, çoluk çocuklarından ayrı geçirdikleri vakit için bir kuruş alamıyor ama ekonomi büyüyor.
Elektrik, doğalgaz faturaları artık tek başına bir maaş ediyor ama ekonomi büyüyor.
Trafik cezasından, harcına kadar vatandaşın beli bükecek ne varsa artıyor, zamlanıyor ama ekonomi büyüyor.
Çiftçimizin traktörü, ayvanı haraç mezat elinden gidiyor, son ürettiği sütü de çaresizlikten borçlu olduğu bankanın önüne döküyor ama ekonomi büyüyor.

Peki, acaba bizim bankacılıktan transfer, hesap kitap kurdu, Mustafa Savaş ne diyor acaba?
Mustafa Bey ekonomi büyüyor mu, ne dersiniz? Büyüyorsa Aydın’da biz bunu nerede müşahede edebiliriz acaba? Şu birkaç yıl içinde ilimizde iflas eden, işsiz kalan insanlarımıza, dünyanın en fakirleri sıralamasında en başlarda yer alan emeklilerimize izah etmek, örnekleriyle anlatmak ister misin? Haydi, bize siz siyasetçisiniz dersiniz, vatandaşımıza anlatıp ikna etmeyi dener misin? Ben cesaret edebileceğini düşünmüyorum ama partililerinin bari başını yere düşürmemek adına çıkıp iki kelam edip yanıltsana bizi! Haydi bakalım.