Bir dizi temasta bulunmak üzere Kuşadası’na gelen İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Milletvekili Sezgin’i Başkan Ömer Günel ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, belediye meclis üyeleri ve her iki partinin ilçe yöneticileri karşıladı. Başkan Ömer Günel, Milletvekili Sezgin’e 2,5 yıldır sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Adnan Sezgin’e teşekkür eden Belediye Başkanı Ömer Günel, “Sizleri ağırlamak bize büyük bir mutluluk verdi. Millet İttifakı’nın Kuşadası’ndaki uyumu tüm Türkiye’ye örnek olabilir. Hem CHP’li hem de İyi Partili arkadaşlarımızla kentimizin gelişimi için çalışıyoruz” dedi.  

Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ise “Bu sıcak karşılama için Millet İttifakı üyelerine sonsuz teşekkür ederim. Belediyemiz, Kuşadası’nda ciddi işlere imza atıyor. Bu özverili çalışma için Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e teşekkür ediyorum. Aydın Büyükşehir Belediyemiz de il genelinde olduğu gibi Kuşadası’nda da önemli projeler yürütüyor. İyi Partililer olarak bu uyumdan oldukça memnunuz” diye konuştu.

PROJELER TAM NOT ALDI

İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP ve İyi Partili ilçe yöneticileri, ziyaretin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin kent genelinde alt ve üst yapısını yeniledikleri alanlar ile çalışmalarına devam edilen proje alanlarında incelemelerde bulundu. İlk olarak geçtiğimiz yıl tüm alt yapı sorunları giderilerek yol yapım çalışması yürütülen Değirmendere ve Türkmen mahallelerini dolaşan heyet, ardından yenileme çalışmalarının sürdüğü İkiçeşmelik Mahallesi’ni ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezindeki eski Tariş arazisi üzerinde yapım çalışmalarını sürdürdüğü proje alanını da inceleyen heyet daha sonra kentin turistik çarşılarını gezerek esnafla sohbet etti.

Millet İttifakı heyeti son olarak Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde açılan Ada Modern Sanat Galerisi’ni ziyaret etti. KUSAV Başkanı Levent Köylü’den galeri hakkında bilgi alan heyet, 50 Türk illüstratörün 116 eserinin yer aldığı illüstrasyon sergisini  çok beğendi.