Başkan Özcan, “Karşıla Sarıçay ve İkizdere Barajı’nın maliyetini, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İkizdere Barajı için ödediği 82 milyon lirayı geriver. Sizi alkışlayalım hem de Aydın’a bir hizmetiniz olsun bir eseriniz olsun giderayak” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan CHP’li Özcan şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin bu güzel topraklarında, siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti diye reklam yapanlar, evet doğru 20 yıllık AKP iktidarınızda ülkeyi getirdiğiniz durum sizin eserinizdir.
Yaptığınız hizmetlerle, sattığınız fabrikalarla 20 yılda ülkemizi ekonomik sıkıntıya sokmanız en büyük marifetinizdir. Esnafın, çiftçinin, memurun, işçinin zor durumda kalması, icra dosyalarının artması, halkın geçim derdinde sıkıntısı bunlar hep sizin eserinizdir. Bir de çıkıp bu eserlerinizle övünüp paylaşım yapıyorsunuz.
Yaptığınız bir hizmeti paylaşın, halka söyleyin. Parasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydın halkının su paraları ile ödeyeceği Sarıçay Barajını hizmet olarak görmek 20 yıllık iktidarınızın ne durumda olduğunuzun göstergesidir. Ama halkımız artık uyanık bu laflara inanmıyor. Artık vatandaşı yanıltamıyorsunuz. Tek yaptığınız bedelini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ödeyeceği barajı kendi hizmetiniz gibi gösterip halkı yanıltmaktır! Karşıla Sarıçay ve İkizdere Barajı’nın maliyetini, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İkizdere Barajı için ödediği 82 milyon lirayı geriver. Sizi alkışlayalım hem de Aydın’a bir hizmetiniz olsun bir eseriniz olsun giderayak.

Okullar açılıyor, çocukların çantası, kırtasiyesi, servis parası kat kat artmış. Veliler bunu ben nasıl karşılayacağım diye düşünüyor. Çiftçi, esnaf perişan, memur, işçi icra dairesi kapılarında bunlar sizin 20 yıllık AKP iktidarı eseriniz.
Siz gidin önce buna çare bulun. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın halkının parasını ödediği barajlarla hava atmayı bırakın.