Alptekin, “Kronik hastalıkları olan Aydın Büyükşehir Belediyesi kıskançlıkları yine hortlamış, yine nüksetmiş. Yaptıklarınızla gündeme gelemiyorsunuz, tek bir icraatınızla adınızdan söz ettiremiyorsunuz, bu alanda bile Büyükşehir’e muhtaçsınız” dedi.

CHP’li Serdar Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP Aydın milletvekili Rıza Posacı bugün ilçemizde şöyle bir salınmış. Ee dostlar alışverişte görmeli. Kronik hastalıkları olan Aydın Büyükşehir Belediyesi kıskançlıkları yine hortlamış, yine nüksetmiş. Yaptıklarınızla gündeme gelemiyorsunuz, tek bir icraatınızla adınızdan söz ettiremiyorsunuz, bu alanda bile Büyükşehir’e muhtaçsınız.
Efendim neymiş hırsızlık oluyormuş falan, öyleyse vatandaşa sorsaydın ya “polise haber verdiniz mi ?” diye. Asayişe de mi büyükşehir bakıyor? Rıza Bey oranın güvenlik kameraları var, madem öyle bir şey var, emniyete söylesene gereğini yaparlar.

Mesele ne biliyor musunuz sevgili dostlar? Ortada AKP’nin koyduğu şey, Rıza’nın vesile olduğu taşın üstünde taş yok.
Mesele ne biliyor musunuz? Millet evladını okula yollayacak % 60 - 70 zammı görünce ne bir çanta ne bir kalem kutusu alamıyor.
Mesele ne biliyor musunuz? Koca Aydın Ovası’nda iklim değişikliği geliyor diye bağırılırken, yıllardır AKP hükümeti kafasını kuma gömüyor, Aydınlı ziraatçıyı perişan ediyor.
Esas meseleler bunlar olunca da bunlara üretecek çözümü, sürecek merhemi, ne fikri ne de zikri olmayan Posacı ve gibileri, “e ne yapalım Büyükşehir’in yaptıklarını eleştirelim, biz hiçbir şey yapamıyoruz diyecek halimiz yok ya!” diyorlar.
Sayın Posacı bir daha ki seçimlerde siyaset arenasında kalır mısın bilmem, partin ve şahsın hükümeti gitti, uzatmaları oynuyor; ama bari şu son bir yılı biraz aşacak parlamenterlik hayatını, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni bir kere olsun ziyaret etmeden bitirme. Abilerin vize vermiyorsa haber yolla söz ben alacağım vizeni.