AK Parti Genel Merkezi tarafından belediye meclis üyelerine kritik bir talimat gitti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada, “Bizim AK Parti Genel Merkezi’nde tüm belediyelerimize, meclis üyelerimize talimatımız şu, şehrin istifade edeceği doğru işler geliyorsa ‘evet’ deyin. Olaya siyaseten bakmayın, ideolojik, takıntılı bir şekilde bakmayın. İyi bir iş mi ‘evet’ deyin” ifadelerini kullandı.

Akıllara Neşe Menderes geldi

Özhaseki’nin açıklamaları akıllara Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Neşe Menderes’i getirdi. Belediye Meclis Toplantılarında yaptığı ilginç ve anlamsız çıkışlarıyla tanınan Menderes, son olarak kendi grubuyla da karşı karşıya gelmişti. Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için arsa tahsisi maddesine ret oyu veren Menderes’in tavrı kendi partililerinin de tepkisini toplamıştı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kamu yararına olan gündem maddelerine ret oyu vermesiyle tanınan Neşe Menderes’in Mehmet Özhaseki’nin talimatının ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi