İktidara yakın Yeni Asır Gazetesi’nde, Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan SMA hastası İkra Deniz Pamuk için yardım konseri düzenleneceği, organizatöre de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından yer tahsisi yapılmadığı şeklinde yayınlanan haber baştan sona düzmece çıktı. Kendisini organizatör olarak tanıtan Serdal Kara’nın, Serdar Ortaç ve bazı tanınmış isimleri yardım konserine getireceğini söyleyerek bir dizi görüşmeler yapmaya çalıştığı öğrenildi. Serdal Kara’nın yapılacağını söylediği yardım konserinden Serdar Ortaç’ın haberdar olmadığı öğrenildi.

Serdar Ortaç’ın 28 Ağustos’ta Çeşme’de sahne alacağı ortaya çıktı

Edinilen bilgiye göre, ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın Serdal Kara’nın organize edeceğini söylediği yardım konserinden haberinin olmadığı, aynı tarihte Çeşme’de sahne alacağı öğrenildi. Konudan haberdar olmadığını belirten Ortaç’ın, Serdal Kara ile görüşmediği ifade ediliyor.

Yardım konseri düzenleyeceğiz diyorlar ama..

Yardım konseri olacağını öne süren sözde organizatör Serdal Kara ve Yeni Asır Gazetesi’nin yalan haberinin arkasında siyasi ve maddi menfaat olduğu konuşuluyor. Organizatör olduğunu iddia eden ve Yeni Asır’a demeç veren Serdal Kara’nın Serdar Ortaç’ın sahne alacağını söylemesinin dikkat çekici olduğunu söyleyen siyasi çevreler, “Serdar Ortaç’ın haberi olmadan ismi kullanılıyor. Kendisinin aynı gün başka programı varmış. Bu işin arkasından başka şeyler çıkabilir” ifadelerini kullandı.