Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok, yaptığı aşı açıklaması yaptığı açıklama nedeniyle hedefe aldığı Yıldız için, "Onlar asil siz vekilsiniz" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Bakan Berat Albayrak'ın abisinin sahibi olduğu Sabah Gazetesi, AKP'li isimleri ve bakanları hedef alıyor. Son kurban, AKP Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız oldu. Sabah gazetesinin yazarı Melih Altınok, köşesinde ağır ifadelerle yüklendiği Yıldız için şunları yazdı: 

MAZBATAYI YERE BIRAK

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bir kısım seçmenine büyük harflerle "AŞI YAPTIRMAYANLARLA GÖRÜŞMEYECEĞİM, İSTEKLERİNE YARDIMCI OLMAYACAĞIM" diye ayar veriyor. Sayın vekil! İster aşı olsun ister olmasın, Denizlili her seçmen sizin velinimetiniz.

Onlar asıllar, siz sadece adı üstünde vekil. Mecbursunuz şucu bucu demeden her biriyle görüşeceksiniz, isteklerine de yardımcı olacaksınız. Çünkü Denizlilerden bu vaatle oy aldınız. Sinirle har vurup harman savurduğunuz o oylar sizin değil; seçmenlerinizin. Eğer sözünüzü, görevinizi, Anayasa'yı yok sayıyorsanız da azarladığınız halkın size verdiği mazbatayı yavaşça yere bırakacaksınız.