Aydın’ın Çine ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale devam ediyor. Bölgede kurulan kriz masasında Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilgili bürokratlar çalışmaları yerinden takip etti.

Aydın Ticaret Odası tarafından yangın bölgesiyle ilgili yapılan bir paylaşım şaşkınlık yarattı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarciklioğlu’nun Aydın’a gelerek yangın bölgesinde yardım ettiği öne sürüldü.

Hakan Ülken kendi kendine mi teşekkür etti?

Paylaşımda, AYTO Başkanı Hakan Ülken’in konuyla ilgili “Çine’deki yangının en başında bir telefonla direk Bakanlarımıza ulaşıp hava desteğinin aciliyetini ifade ettiğinizin ardından desteğin geldiğine ve bölgeye yardımlarınıza bizzat şahitlik ettiğim Sn Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Allah sizden razı olsun. Bölgede sorunları dinliyoruz” ifadelerini paylaştığı da yazıldı. Ancak bölgede çalışmalara katılan vatandaşlardan kimsenin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu görmediği ortaya çıktı. Ülken’in Aydın’a gelmeyen TOBB Başkanına neden teşekkür ettiği henüz bilinmiyor.

Fotoğraflar Bodrum’da kaydedilmiş

Öte yandan, Hakan Ülken’in öne sürdüğünün aksine Hisarcıklıoğlu’nun Bodrum’da olduğu ortaya çıktı. TOBB’un ve Hisarcıklıoğlu’nun sosyal medya hesaplarında yapılan incelemede Aydın’da kaydedilmiş tek bir fotoğraf bulunamadı. AYTO’dan paylaşılan fotoğrafın da Bodrum’da kaydedildiği öğrenildi.

‘Vatandaş evinden barkından oldu, bunlar şov peşinde’

AYTO Başkanı Hakan Ülken’in paylaşımını değerlendiren vatandaşlar, “Millet evinden barkından oldu, bunlar şov peşinde. Hisarcıklıoğlu’nu bir tek Hakan Ülken gördü herhalde. Yazıklar olsun” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi