Herkes gibi bizim için özel olan anları sevdiklerimiz insanlarla beraber kutlamak isteriz. Bunun için de sevdiklerimizin davetiyeler ile yanımızda yer almasını isteriz. Birbirinden güzel, zarif, anlamlı ve içten davitiyeler için doğru adres incidavetiye.com .

 

 İnci Davetiye' nin web adresinin anasayfasında:

 . Sünnet davetiyesi

 . Nişan davetiyesi

 . Nikah davetiyesi

 . Kına davetiyesi

 . Düğün davetiyesi

 . Dini davetiyeler

 . Açılış davetiyeleri

 . Davetiye zarfları

 . Özel kartvizit

 . Masa kartları

 . Teşekkür kartları

 . LCV kartları

 . Slikon mühür gibi pek çok davetiye modelini uygun fiyata bulabilirsiniz.

 

 Bütçeye Uygun Davetiyeler

 

 Davetiyelerin güzelliği kadar fiyatının uygunluğuda oldukça önemlidir. Bu davetiyeletden bazıları:

 

 . Armoni Davetiye

 . Erdem Davetiye Ekonom

 . Liva Davetiye Ecolive

 . İklim Davetiye

 . Emniyet Davetiye Ela

 . Erdem Davetiye Ekonom

 . Sedef Concopt Davetiye

 

 Özellikle şık ve özenli davetiyelere sahip olmak istiyor iseniz kesinlikle tercihiniz bu site olmalıdır. Çünkü İnci Davetiye en şık davetiyeleri son derece özenle hazırlar ve özel günlerinizi siz ve misafirleriniz için daha özenli hale getirir. Hiç kimsenin aklından silinmeyecek davetiyelere sahip olmak sizin de hakkınız elbette ki. Herkesin en önemli davetiyelerden olan düğün davetiyesi için çiftlere birçok seçenek sunan inci davetiye sitesi işinde bir numara. Üstelik yurtiçi ücressiz kargosu ve 9 taksit fırsatıyla müşterilerini çok memnun ediyor.

 

 Davetiyede Bulunması Gereken Bilgiler Düğün davetiyesi için davetiyenizde yazmasını istediģiniz ve davetiyede yazması gerekli olan bilgiler şunlardır:

 . Gelin ve Damat'ın ismi

 . Her iki ailenin de isimleri

 . Düğünün gerçekleşeceği tarih

 . Düğünün gerçekleşeceği gün

 . Düğünün başlayıp biteceği saatler

 . Düğünün gerçekleşeceği yer, adres

 Sünnet, kına ve nişan gibi davetiyelerde de sünnetin kınanın ya da nişanın gerçekleşeceği gün, tarih, saat ve mekanın açık adresi doğru bir şekilde yazılmalıdır. Davetiyenize yazmak istediğiniz güzel ve anlamlı sözleri davetiyeyi bastıracağınız siteye söylemeniz yeterli olacaktır. İnci davetiye sitesi sizin için en güzel davetiye ve en güzel sözleri hazırlayacaktır. Davetiyelerinizi daha güzel yapmak sizin elinizde.