CHP’li Akın, AK Partili Nedim Kaplan’ı sert sözlerle eleştirdiği açıklamasında, “Koçarlı ilçemizde Nedim Kaplan, çıktığı bir programda yaptığı açıklamalarla vatandaşın önünde gülünç duruma düşüyor. Aslında sıkıntısı yapılan hizmeti çekememesinden kaynaklanıyor. Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Sayın Kaplan Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ilçemizde kanalizasyon alt yapısına devam ediyor. Bina bağlantıları için parsel bacalarını yapıyor. Bozulan yolların tekrar yenilemesini yapıp parke taşıyla kaplıyor. Koçarlı’nın çehresini değiştiriyor. Atık suyun arıtılması için yakın zamanda atıksu paket arıtma tesisi ihalesine çıkıyor. Siz bunları görmüyorsunuz galiba. Tabi bunları görmek için halkın arasına girmek, dolaşmak gerekir. Büyükşehir Belediyesi kanalizasyona üst yapı parke taşı, arıtması ile toplam 14,5 milyonluk yatırım yapıyor. Bir sokağa çık da yeni yapılan yolları bir dolaş vatandaşın büyükşehir belediyesinin yaptığı yatırımlarla nasıl mutlu olduğunu gör” ifadelerini kullandı.

‘Odalarında oturduğun binayı Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını unuttun galiba’

AK Partili Kaplan’a Koçarlı Belediyesi’nin mevcut binasını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını hatırlatan Akın, “Büyükşehir Koçarlı’ya yatırım yapmıyor gafletinde bulunmuşsunuz. Ya insaf ya her gün merdiveninden çıkıp asansörünüze bindiğin odalarında oturduğun binayı Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını unuttun galiba. İnsan konuşurken insaflı olur, doğruyu söyler. Oturduğu binayı kim yaptı diye bir bakar. Bu bina olmasa ben nerede otururdum diye düşünür, bir teşekkür eder. 20 yıldır AKP iktidarında Koçarlı’ya ne yapılmış siz gidin onun hesabını sorun, tabi sorabiliyorsanız. Ben sana söylüyorum AKP iktidarında Koçarlı’ya hiçbir hizmet yapılmadı, sen bunu görmüyor olabilirsin ama halk bunu görüyor ve her seçimde gereken cevabı veriyor” dedi.

CHP’li Akın açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Unutma ki çalışmak her şeyi fetheder. Çalışmak en soylu iştir.
İşte bu yüzden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu halkımızın gönlünde, her seçimde halk bu yüzden sizleri sandıktan çıkarmıyor.
Sayın Nedim Kaplan çiftçi entübe olmuş, esnaf borç içinde, emekli biz lokmalarımızı mı küçülteceğiz diyor? Bayram geliyor torunumuza bir ayakkabı bile alamıyoruz diyor. Kadınlar tenceremiz kaynamıyor diye isyan ediyorlar. Sen ise hala Aydın Büyükşehir Belediyesi diyor duruyorsun. Siz önce ekonomiden anladığını söyleyen Türkiye ekonomisine bakıverin.