Sosyal medya başta olmak üzere parti yöneticileri hakkında hakarete varan eleştirilerde bulunan partililer hakkında disiplin mekanizması çalıştırılıyor. Kuşadası’nda da parti yöneticileri hakkında sosyal medya ve çeşitli platformlar üzerinden hakarete varan paylaşımlarda bulunan üyeler hakkında parti içi inceleme başlatılıyor. Son olarak CHP Kuşadası İlçe Örgütü tarafından Erdal Güngör hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştı.

İlçe örgütünün talebini yerinde bulan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı da Erdal Güngör’e tebligat göndererek İl Disiplin Kurulu Başkanlığı’na yazılı savunmasını iletmesini istedi.

Parti örgütünü tehdit

Hakkında başlatılan disiplin soruşturması nedeniyle kendini savunmak yerine yine sosyal medyaya sarılan Güngör, bu kez de partililere yönelik tehdit içerikli bir mesaj yayınladı. Güngör’ün, “Kendi bireysel ikbalini partinin ve halkın genel yararı önünde tutan size de hiç bir koşulda boyun eğmedim ve eğmeyeceğim bu da size dert olsun” ifadelerini paylaştığı gönderisi parti örgütüne tehdit olarak yorumlandı.