Geçtiğimiz gün, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatını sopalı bir grubun saldırısına uğramıştı. Hafif yaralanan Başkan Atabay, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Ertesi gün ise Didim Belediyesi’nin önünde toplanan binlerce vatandaş Başkan Atabay’a destek vermiş, saldırıyı kınamıştı.

AK Partili vekille ticari ilişkileri ortaya çıktı

Söz konusu saldırıyı organize ettiği iddia edilen otelin sahipleri ile AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un ticari ilişkisi ortaya çıktı. Söke’de bulunan, Metin Yavuz ve Tamer Makaraç’a ait MA YA İNŞAAT TURİZM GIDA HAYVANCILIK LİMİTED ŞİRKETİ’nin hisselerinin saldırıyı organize eden şahıslara devredildiği ortaya çıktı.

Yapılan devir işleminin yaklaşık 7.5 milyon lira olduğu iddia ediliyor.

Şok belgeyi Mehmet Akif Hamzaçebi paylaştı

Sosyal medya hesabından devrin belgesini paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, “Bir belge sunuyorum. Bu konuda şimdilik yorum yapmıyor ancak soruyorum. Sayın Metin Yavuz, Didim Belediye Başkanına kumpas kuran, evini kurşunlatan, öldüresiye darp eden grubu organize eden Maril Resort Hotelin sahibi aile ile sizin/ailenizin ticari bir ilişkisi var mıdır?” ifadelerini yazdı.