Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Bodrum'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda çatışma çıktı.

Çatışma, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, saat 17.30 sıralarında Ortakent Mahallesi Giritli Sokak üzerinde meydana geldi.

Muğla İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 3 kişinin suç örgütlerine silah satmak için Bodrum'da olduğu istihbaratına ulaştı. Operasyon için harekete geçen ekipler şüphelilerin kaldığı villaya baskın düzenledi.

Operasyon sırasında şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2 polis memuru yaralanırken, 3 şüpheli ekiplerce etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

İhbar üzerine bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polislerden durumu ağır olan, Ercan Yangöz özel bir hastaneye, Abdülkadir Doğan (30) ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen Ercan Yangöz şehit oldu. Doğan'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

1 polisin şehit olduğu olaya ilişkin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Aras paylaşımında, ''Akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan menfur saldırıda kahraman polis memuru kardeşim Ercan Yangöz'ün şehit düştüğü haberi yüreğimizi yaktı. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı; yaralı memurumuza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun'' ifadelerini kullandı.