Haber Aydın’a Google News'te abone olun

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı İsmail Cesur, Brüksel'de gerçekleşen Biden- Erdoğan görüşmesine ilişkin Financial Times gazetesinin kullandığı kapak fotoğrafına tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından İsmail Cesur, Financial Times gazetesine kullandığı bir fotoğrafla ilgili olarak "Onca NATO fotoğrafı içinden bütün gün üzerinden algı yapılmaya çalışılan bu fotoğrafı kullanması bile, Erdoğan’ın mücadelesinin ne boyutta ve hangi arenalarda olduğunu gösteriyor" dedi.

Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile göreve gelmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmesini dün Brüksel'deki NATO zirvesi kapsamında gerçekleştirdi. Zirvenin ardından Birleşik Krallık merkezli Financial Times, Erdoğan ve Biden’ın bir fotoğrafını manşetinde kullandı.

Erdoğan'ın danışmanlarından İsmail Cesur, söz konusu fotoğraf üzerinden Financial Times'a yönelik olarak, "Tek başına Financial Times’ın onca NATO fotoğrafı içinden bütün gün üzerinden algı yapılmaya çalışılan bu fotoğrafı kullanması bile, Erdoğan’ın mücadelesinin ne boyutta ve hangi arenalarda olduğunu gösteriyor. Sonuna kadar arkandayız dünya lideri" diye yazdı.