CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Aydın il merkezindeki programının ardından Kuşadası’na geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde Sevgi Plajı’nda yapılan Ada Camping alanının açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra Sealight Resort Hotel’de yine Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yaşama geçirilen 16 proje için düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Törende bir konuşma yapan CHP lideri, “ Belediye başkanlarımıza hep diyorum ki, harcadığınız hiçbir kuruş sizin şahsi geliriniz değil. Halkın parasını harcıyorsunuz ve harcadığınız her kuruşun hesabını halka vermelisiniz. Temiz, kavgadan uzak çağdaş bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Bunu da sizlerle yapacağız. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yanlış yapanı yolcu edecek olan yine bizleriz. Demokrasi, insan hakları, özgürlük istiyorsak bunu kentlerden başlayarak yapacağız” dedi.

Başkan Çerçioğlu’na övgü dolu sözler

Konuşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahseden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Topuklu Efe’yi sadece Aydınlılar değil, bütün Türkiye biliyor” ifadelerini kullandı.