Olayın iftira olduğunu söyleyen baba S.T, kumpasla karşı karşıya kaldığını söyledi. Kendisini ihbar eden M.C ve M.C’nin iftira attığını öne süren S.T, kızı F.T ile Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldu. Baba F.T ifadesinde, “Ben öz kızımla ilgili herhangi bir birliktelik yaşamadım. Düşmanlarım tarafından şahsıma ve aileme yönelik tehditler almaktayım. Öz kızım F.T bu iftiralardan dolayı az daha kendisini asacaktı. Ben kurtardım. Artık biz ailecek çok bunaldık. M.C 2014-2015 yıllarında Tekeler Mahallesi’nde kahvehane işlettiği zaman telefonuma takılı olan hafıza kartımı çalmıştır. İçerisindeki görüntüleri kardeşi M.C’e vermiştir. M.C isimli şahıs ile aramızda geçmiş yıllardan beri devam eden husumetten dolayı bu videoları değiştirip montajlayarak her yere dağıtmıştır. Bana iftira atan bu iki kişiden şikayetçi ve davacıyım” ifadelerini kullandı.

Kızı da şikayetçi oldu

Babasıyla birlikte Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığına giden F.T ise ifadesinde, “Babamla husumetli olan M.C ve M.C benim iffet ve namusumu düşünmeden öz babamla zina ettiğim yönünde iftirada bulunmuşlardır. Topluma bu iftiraları yayarak toplumsal düzeni bozarak kaos çıkarmaya amaçlamaktadırlar. Bu yüzden benim ve ailemin can ve mal güvenliği yoktur. Ben intihar girişiminde bulundum. BU saatten sonra kendime eğer zarar verirsem sorumlusu onlardır. Ben böyle bir şey yaşamış olsaydım elbette babamdan şikayetçi olurdum. Ben böyle bir şey yaşamadığım halde beni ve ailemi lekelemişler ve bizi zor duruma sokmuşlardır. Bu görüntüler tamamen asılsızdır” dedi.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Karpuzlu’ya bağlı Tekeler Mahallesi’nde S.T isimli şahıs öz kızıyla cinsel ilişki yaşadığı iddiasıyla gözaltına alınmış, kızı F.T’nin ifadesinde gönüllü ilişki yaşadıklarını söylediği iddia edilmişti.

Serbest bırakılan baba S.T ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın dostlarım 5-6 kişi başını çektiği ailem, çevrem ve ben büyük bir kumpasla karşı karşıya kaldık. Beni bitirerek kendi içlerindeki pislikleri örteceğini sanan bu insan müsveddeleri 2014 yılında kartımı çalarak planlarını uygulamaya koyup 7 yıl bu görüntüleri beklettikten sonra montajlayarak işlev hale getirmiş olup kendi yazdıkları senaryoyu kendileri oynamışlardır” ifadelerini kullandı.