Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı babasının danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a cevaben ikinci defa açıklama yaptı.

Ali Çakıcı’nın açıklamasında şunları ifade etti:

“Sayın Ali Babacan, Cumhuriyet gazetesindeki açıklamanızı okudum. “Bizi kimse korkutamaz diyorsunuz”.

Siz ve sizin gibi muhalefette olan parti mensuplari, hep bir ağızdan zikrettiğiniz “hükümet ve küçük ortağı”, siz ne Devlet başkanımızın nede Sayın Genel başkanımızın hassas yerlerindeki kılı bile olamazsınız .

Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?

Arkanıza aldığınız devlet düşmanı basın mensupları, Türk düşmanları ve özelikle bir elli beşlik Kemal ile iktidara zarar vermek adına sürekli babama mafya demekte siniz. Siz de Halk Tv’de aynı şeyleri zırvaladınız. Siz tehdit edilecek adam bile değilsiniz, mevcut yasal hiçbir siyasi kimliğiniz yok, Anayasa da herhangi bir güvence altına alınmış bir dokunulmazlığınız mı var?.

Bu sözlerimi sol basın hemen tehdit olarak algılıyor.

Batı ve şer ittifakının liderleri!.. ‘neden dürüstçe PKK sempatizanıyız, bu ülkenin bölünmesine tarafız ve Amerika’nın uşağıyız diyemiyorsunuz?’ Eğer biraz sizde ahlak kırıntısı kaldi ise bunları dürüstçe dile getiriniz. Ama malesef hainin fikri ne ise zikri de odur!

Hadi oradan terbiye kurallarımızı zorlamayınız!

Türkiye’nin Girit’ten başlayıp Dedeağaça kadar çevrildiğini bilmiyor musunuz?

Türkiye’nin bölünmesi için Anadolu’nun kuzey doğu ermenistan sınırdan başlayıp, kuzey Irak, kuzey Suriye ve Doğu Akdeniz’de bu devletin bölünmesi için çaba gösteren yerli işbirlikçiler ve sizin gibi vatana ihanet edenler, hep bir ağız olmuş konuşuyorsunuz, buna ne hakkınız var ki devletin bekası için mücadeleden cumhur ittifakına sürekli iftira atmaktasınız .