Haber Aydın’a Google News'te abone olun

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Programda gündeme gelen yasak aşk izleyicilere pes dedirtti.

Dün Esra Erol’da yine herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 4 çocuk babası Orhan Küçükşahinoğlu, karısı Sibel Küçükşahinoğlu’nun komşuları Zehra Çaylak’ın sevgilisi Ümit’e kaçtığını söyledi.

Orhan, eşi Sibel’in daha önce de 3 kere evden kaçtığını hamileyken başka komşusuna göz diktiğini söyleyince herkesi şoke etti. Yaşanan olayın ardından dün karı koca canlı yayında yüzleşti.

Sibel Küçükşahinoğlu, en küçüğü 4, 8, 9 ve 15 yaşlarında olan 4 çocuğunu 10 Nisan günü işe gidiyorum diyerek evde bırakıp ortadan kayboldu. Yayında karısı Sibel olmadığı için 4 çocuğunu da yurda vermeyi düşündüğünü söyleyen Orhan Küçükşahinoğlu, “çocuklarım küçük üzerlerine kapıyı kilitleyip işe gidiyorum.

Evde yangın çıksa kül olurlar” dedi. Orhan, ev sahibinin de karısının son yaptıklarından dolayı kendisini sıkıştırdığını evden çıkarılmak üzere olduğunu da belirtti.

6 SENE KAN KUSTUM

Orhan Küçükşahinoğlu, karısının çocuklarına bakmadığını belirterek, 6 yıl boyunca çocuklarımızla ilgilenmesi, bana kan kusturdu. Çocuklarıma annem baktı” dedi.

4 ÇOCUĞUNU ÜMİT'E OLAN SEVGİNDEN Mİ BIRAKTIN?

10 Nisan tarihinde evden komşusunun sevgilisi ile kaçan 4 çocuk annesi Sibel canlı yayına katıldı. Esra Erol, “4 çocuğunu Ümit’e olan sevginden mi bıraktın” diye sorunca Sibel açtı ağzını yumdu gözünü. “Kocam Orhan ve komşum Zehra yalan söylüyor. Çocuklarımı kimseye bırakmam” dedi.

'ÜMİT BENİM EŞİM'

Esra Erol, daha önce ağabey dediği Ümit ile kaçan 4 çocuk annesi Sibel Küçükşahinoğlu’na “Ümit senin neyin” diye sorunca herkesi şoke eden cevap aldı. Sibel “Ümit benim eşim” dedi.

“Eşimden şiddet gördüğüm için Ümit’le kaçtım. Aynı şekilde çocuklarımı da babaları Orhan çok dövüyor. Oğlum şeker hastası yerden yere vuruyordu” iddiaları şaşkınlık yarattı. Sibel’in iddiaları üzerine, çocukların şiddet gördüğü halde bırakıp gitmesi büyük tepki çekti.