Haber Aydın’a Google News'te abone olun

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, koronavirüse yakalanan AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın koronavirüse yakalandığı açıklanmış, Özkaya yaptığı paylaşımda “Değerli Dostlar, Dün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Dün itibariyle ilaçlarımızı almaya başladık ve evde istirahatteyim. Allah’a şükür genel sağlık durumum iyi" ifadelerini kullanmıştı.

Özkaya'nın, son 1 hafta içerisinde 2 açılış, 2 toplantı ve 1 törene katıldığı ortaya çıktı. Özkaya ayrıca AKP'nin 24 Mart'ta gerçekleşen kongreye de katılmıştı. 

DAHA DÜN ZİYARETLERDE BULUNDU

Dün MÜSİAD üyeleriyle kalabalık bir toplantı gerçekleştiren Ali Özkaya görüşmeye ilişkin fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Ayrıca Afyonkarahisar PTT İl Müdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ve Tarım Orman İl Müdürü İbrahim Acar'ı da ziyaret eden Özkaya, Kızılay’ın sandıklı temsilciliğinin açılışının yanı sıra kentte 'Fidan Fide Hibe Destek Töreni'ne de katıldı.

''TEST SONUCUNU BEKLEMEDEN ZİYARETLERDE BULUNDU''

Duvar'da yer alan habere göre, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise düzenlediği basın toplantısında Özkaya için bir iddiada bulundu. Ali Özkaya’nın test sonucunu beklemeden birçok kamu kurumuna ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Mısırlıoğlu şunları söyledi:

''Covid-19 testi pozitif çıkan Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya geçmiş olsun derken, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sayın vekilimiz Ali Özkaya, test verdikten sonra sonuç belli olana kadar kendini izole etmesi gerekirken kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeyi uygun görüyor. Sonra testi pozitif çıkıyor. Tüm ziyaret ettiği yerlerde yakın temasa geçtiği kişiler şu anda risk altındadır. Kurallara hep birlikte uyalım.''