AK Partili isimlerin muhalefet partilerine yönelik hakaret içerikli söylem ve açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Aydın’ın Koçarlı ilçesinde belediye personeli olan ve belediye başkanı AK Partili Nedim Kaplan’a yakın isimlerden biri olan Hüseyin Mert Ertaş isimli personel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP’ye hakaret etti.

Ertaş paylaşımında, “Ulan chp senin yapacağın siyasetin ben taaaa karaktersiz ciğerleri 5 para etmez yüreksiz halsiyetsizler yüreğiniz varsa fake hesaplardan değilde kendi hesaplarınızdan yazın yaparsa Nedim Kaplan yapar yaparsa AK PARTİ yapar sizde karşıdan izlersiniz kudurun ulan çıldırın halsiyetsizler yeteneksiz kabiliyetsizler o belediye binasının yapılan hizmetlerin sizi daha çok kudurtacağızımız yılları göreceğiz anca havlarsınız başka birşey yapamaz hizmetleri izlersiniz uzaktan” ifadelerini kullandı.

Vatandaş tepkili

Ertaş’ın paylaşımının ardından Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. Galiz hakaretlere tepki gösteren vatandaşlar, “Yazıklar olsun. Kamu kurumunda çalışarak başka bir siyasi partiye hakaret ediyorlar. Bu işlerin arkasında Nedim Kaplan mı var? Bunları o mu yazdırıyor? Tek kelime ile büyük terbiyesizlik” ifadelerini kullandı.