Özellikle soğuk kış günlerinde tercih edilen bitki çayları sağlığa faydalı olduğu gibi lezzetiyle de tercih ediliyor. Doğadan, bitki çayı üretimi yapan Türk markadır. Uzun yıllar bitki çayı üretimi yapan Doğadan, lezzetli ve sağlıklı bitki çaylarıyla hizmet vermektedir. Doğadan bitki çayları en çok tercih edilen çaylardır. Güvenilir marka olarak tercih edilen Doğadan kolaylıkla bulunabilir. Birçok markette satışa sunulan Doğadan çay ürünleri yüksek fiyatlara sahiptir. Tüketici, Doğadan çayları alırken yüksek fiyat ödemek istemez. Peki, yüksek fiyat ödemek istemeyen tüketici ne yapmalıdır? Doğadan bitki çaylarını uygun fiyat aralığında almak isteyen tüketici, Aktüel Express üzerinden bitki çayı siparişi verebilir. Aktüel Express web site üzerinden uygun fiyata çay satışı yapmaktadır.

Doğadan Çay Çeşitleri Neler?

Doğadan çay çeşitleri arasında farklı birçok çay bulunmaktadır. Çayların üretiminde farklı meyve ve sebzelerden faydalanılır. Genel olarak yeşil çay, adaçayı, papatya çayı ve ıhlamur çayı tercih edilse de farklı birçok çay çeşidi bulunmaktadır. Kuşburnu çayı, nane limon çayı, melisa çayı gibi birçok bitki çayı bulunmaktadır. Bitki çayları genellikle soğuk günlerde tercih edilse de yılın her mevsimi rahatlıkla ve güvenle tercih edilebilir. Bitki çaylarının ardından en çok tercih edilen çaylar ise diyet çaylarıdır. Sağlıklı beslenmenin ve kilo vermenin bir parçası olan çaylar arasında beyaz çay, yeşil çay, kiraz sapı çayı, maydanoz çayı veya elma çayı da yer almaktadır.

Doğadan Çay Fiyatları

Doğadan çay fiyatları değişmektedir. Aktüel Express daha uygun fiyata satış yapmaktadır. Site üzerinde yer alan çaylar kolaylıkla sipariş edilebilir. Çay siparişleri toplu olarak da verilmektedir. https://www.aktuelexpress.com/dogadan sitesi üzerinde satışa sunulan çaylar özel paket içerisinde kargoya verilir. Taşıma sırasında çayların herhangi bir hasar almaması önemlidir. Çay paketleri özel ambalaj içerisinde, paket açılmamış olarak teslim edilir.