Sözcü yazarı Rahmi Turan, Cumhur İttifakı’nın iki ayağı AKP ve MHP’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener planını yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Akşener’in Cumhur İttifakı’nın hedefinde olduğunu belirterek, “Ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar” düşüncesini dile getirdi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KORKUTMAK VE YILDIRMAK İSTİYORLAR”

Turan yazısında, “Meral Akşener iyi ve etkili muhalefet yapıyor. Bundan rahatsız olanlar sosyal medyada, Akşener’e yönelik hakaret ve iftiralara devam ediyorlar.

Bu troller, sosyal medyada ‘Fosforlu Cevriye’ diye tag (etiket) açıp Akşener’i haysiyetsizce saldırılarla yıldırmak, korkutmak, istiyorlar. Meral Hanım’da korkacak göz yok!” görüşünü savundu.

“HEDEFLERİNDE AKŞENER VAR”

Turan, “Meral Akşener şu günlerde Cumhur İttifakı’nın hedefinde… Zehir zemberek sözlerle ona saldırıyor, haksızlık yapıyorlar! Ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar Meral Hanım’ı…

Daha çok kısa bir süre önce ona tatlı mesajlar yollamışlar: ‘Eve dön, bu hasret bitsin, sen de yerli ve millisin’ diye iltifatlar yağdırarak onu kafaya almaya çalışmışlardı.

Fakat… Meral Hanım, böyle numaraları yutacak cinsten bir siyasetçi değil… Onlar daha leb demeden, leblebiyi anlayacak kadar deneyimlidir.

Dimdik duran Akşener: ‘Ölüm olsa da sonunda, mücadele etmezsem namerdim’ diyerek iktidar ortaklarına son sözünü söyledi. Ülkede uzun süredir siyasi gündemi Meral Akşener belirliyor.” ifadesini kullandı.