Demirören Haber Ajansı tarafından servis edilen ‘Taksim alt geçitte yürekleri ısıtan görüntü’ başlıklı haber vicdanları sızlattı. Taksim alt geçitte yerde yatan bir vatandaşın fotoğrafının kullanıldığı haberde, evsiz vatandaşın durumu yerine battaniyesini bir kediyle paylaşması habere konu edildi.

Haberde, bir vatandaşın da yorumlarına yer verildi. Songül Altunışık isimli vatandaş o görüntüyle ilgili, “Hayvan hakları konusunda herkese çok kızıyorum. Onların da insanlar gibi hakkı var. Hayvanların ayaklarını kesiyorlar, atıyorlar. Kedi her zaman insana enerji verir. İnsanın içindeki kötülüklerini alan bir hayvandır. Peygamber efendimizin de sevdiği bir hayvandır. Onların dilleri yok. Ben çok merak ediyorum hayvanlara işkence yapanlar nereye gidecek? Hayvan sevildiğini anladığı için hiçbir şey yapmadı. Keşke herkeste hayvan sevgisi olsa. Keşke herkes hayvanlara duyarlı olsa" dedi. Altunışık, "Bak burada kedi, dışarıda kalan kişiyi bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hayvanlar çok duyarlı ama bunu bizim insanımız anlamıyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada büyük tepki var

Öte yandan, Demirören Haber Ajansı tarafından servis edilen habere sosyal medya üzerinden de büyük tepki geldi. Binlerce kullanıcı Demirören Haber Ajansı’nın paylaşımının altına tepki yorumu paylaştı.