Posta'da yer alan habere göre; 31 yaşındaki oyuncu, "Ben yeğenimle ilgileniyorum. Onu yetiştirmeye çalışıyorum. Çocuk yetiştirmenin çok zor olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" 

Anne olmak için evlenmesine gerek olmadığını belirten Özberk, "Maalesef kadınlar olarak biyolojik açıdan biraz şanssızız. Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olamıyoruz. Ben de 31 yaşındayım, evlenmeyi düşünmüyorum" dedi.

Güzel oyuncu, "Kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Bu yüzden de yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"MURAT SEVGİLİM DEĞİL, ARKADAŞIM" 

Burcu Özberk, Bodrum'da tanıştığı işletmeci Murat Kazancıoğlu'yla geçtiğimiz aralık ayında Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görüntülenmişti.

Haklarında çıkan 'aşk' haberleri sonrası Özberk, “Murat benim arkadaşım. O gün yanımızda başka arkadaşımız da vardı ama fotoğraflardan onu kesmişler. Biri olsa saklamam, paylaşırım” demişti.

"ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM" 

Özberk, geçen günlerde yaptığı açıklamada, "Haksızlığa gelemem. Öyle bir durumda erkeksi tarafım ortaya çıkar. Özgürlüğüme düşkünüm. Müdahale edilmesini pek sevmem" demişti.

Güzel oyuncu, "İnatçıyım, asla pes etmem. İstediğimi alana kadar vazgeçmem. Enerjim yüksektir, hayatla dalga geçerim" ifadelerini kullanmıştı.