Geçtiğimiz günlerde açılan ve metin2 pvp oyuncularının ilgisini çeken metin2pvpler.com tanıtım sitesi bugünlerde pvp serverler arasında bir oylama başlattı. Oyuncuların katılabildiği bu oylamada en pvp serverler 2021 Şubat ayı içerisinde seçilecek ve birinci server Mart ayında 1 ay boyunca ücretsiz reklam kazanacak. Bu güzel uygulamasıyla hem oyuncular hem de server sahipleri bu siteye akın etmektedir. Günümüzde yeni açılan pvp serverlerin başarılı olma ihtimali çok düşük olsa da metin2pvpler tanıtım sitesi tasarımı ve berrak arayüzü ile birlikte bu başarıyı elde etmiş görünüyor. Oyunculara ve server sahibi olan girişimcilere hitap etmesini bilen metin2 pvp ekibi ile her kesime ücretsiz destek sağlamaktadır. Pvp server oyuncuları için en başından en sonuna kadar oyun bulma konusunda rehberlik eden bu tanıtım sitesi, anlaşmalı olduğu oyunlarda da ücretsiz ep kuponu hizmeti sağlamaktadır.

Önümüzdeki günlerde açılacak olan Mordor2 emek 1-105 pvp serverin haberini bu tanıtım sitesi vasıtasıyla bir çok pvp oyuncusu almış bulunmaktadır. Bu oyuncuların bu tanıtım sitesini ziyaret etmesindeki bir diğer sebep de yeni açılacak oyunların çok önceden duyurulmasıdır. Her ne kadar pvp serverler normal gameforge metin2 oyununa göre kolay olsa da her pvp oyuncusu diğer oyunculardan çok geri kalmamak için server açılışı ile birlikte oyuna başlamak ister. Dolayısıyla tanıtım siteleri günümüzde yeni açılacak pvp serverleri ayrı bir şekilde kategorilendirmiştir. Hatta metin2pvpler de bu oyunların açılış saatlerine geri sayımlar da bulunmaktadır.

Her Cuma 21:00’da bir çok oyun açılmakta ve Metin2 oyuncuları için Cuma günleri yeni pvp servere başlama günüdür. Ancak mordor2 açılışını Cumartesi gününe alarak diğer oyunlardan farklı bir hamle yapmak istemektedir. Başarılı olup olmayacağı önümüzdeki aylarda belli olacak. Siz değerli pvp seven ziyaretçilerimize bu yazımızı okuğu için teşekkür ederiz.

Kaynak: https://www.metin2pvpler.com/