Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın’ın dört bir yanında vatandaşlar ile bir araya gelen ekiplerin bugünkü durağı Söke’ye bağlı Yeşilköy Mahallesi oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı çalışmada vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, gelen talep ve önerileri dinleyerek çözümü konusunda çalışma yaptı. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ahdettin Topal ile bir araya gelen Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Muhtar Ahdettin Topan: Özlem Başkan oyları değil gönlümüzü de kazanmıştır

Yeşilköy Mahallesi’nde sabahın erken saatlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekiplerini görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Muhtar Ahdettin Topan “Özlem Başkana helal olsun. Böyle hizmet başka yerde yoktur. Daha gün doğmadı. Allah bir değil bin kere razı olsun. Koordinatörümüz Akkentli muhtarım bir eksik var mı diyor. Sabahın 07:00’si kapımızda hizmet Özlem Başkanımızın selamı var. Ne eksiğimiz olsun. Her şey tamam. AYBA diyoruz burada, ASKİ diyoruz burada, yol diyoruz yapılıyor. Özlem Başkan bir efsanedir. Oyları değil gönlümüzü de kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Akkentli: Sayın Başkanımız muhtarlarımıza büyük önem veriyor

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ise, “Sayın Başkanımız mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyor. Muhtarlarımız ile diyaloglarımızı en üst seviyede tutuyoruz. Merkezde olduğu kadar merkez dışı mahallelerde de yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor. Özlem Başkanımızın olduğu yerde hizmet beklemiyor. Muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan gelen talepler Sayın Başkanımızın talimatlarıyla en kısa sürede çözüme kavuşuyor” şeklinde konuştu.