Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler sabahın ilk saatlerinde Söke’nin Yamaç Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Engin Çetin ve Yamaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dinlenerek çözüm bulunması için çalışma yürütüldü.

Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından mahallelerine yapılan ziyareti değerlendiren Yamaç Mahalle Muhtarı Engin Çetin, “Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz. AYBA ve ASKİ ekiplerimiz her zaman yanımızda gece gündüz fark etmiyor. Kendilerine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akkentli: Başkanımızın talimatıyla mesai saati olmaksızın çalışıyoruz

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun günde 18 saat Aydın halkı için çalıştığını ifade eden Fatih Akkentli, “Bizler de Sayın Başkanımızın hizmet temposuna yetişmeye çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri mesai saati gözetmeksizin vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sabahın İlk saatlerinde başlayan mesaimiz gece geç saatlere kadar sürebiliyor. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine ne kadar hızlı yanıt verebilirsek o kadar iyi oluyor” şeklinde konuştu.