Mide bulandıran olay Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi’nde meydana geldi. Kızının kaybolduğunu söyleyen baba jandarmaya başvurmuş, televizyon kanallarında programlara çıkarak kızını aradığı öne sürmüştü. Yapılan çalışma sonrası Ö.K bulunmuş, babasından şiddet gördüğünü söyleyerek evden kaçtığını söylemişti.

Evden kaçan ve sonrasında bulunan Ö.K’nın ablası H.K da babası Ercan K. tarafından cinsel istismara uğradığını söyleyerek şikayetçi olmuş ve sapık baba çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Uyku ilacı verip öz kızına tecavüz etmiş

Olayla ilgili Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin de kabul edildiği öğrenildi. Aydın Kulis’te yer alan habere göre; iddianamede, H.K’nın babası tarafından ilk kez 2017’nin Ağustos ayında sözlü tacize uğradı. Kızını kimseye söylememesi için tehdit eden Ercan K., bir süre sonra da kızını uyku ilacıyla bayılttıktan sonra tecavüz etti.

6 ay sonra hamile olduğunu fark eden genç kız doğum yaptı. 2 yaşına giren çocuğun yapılan DNA testinde baba Ercan K.’den olduğu tespit edildi. H.K’nın doğum yaptıktan sonra da babası tarafından tecavüze uğradığını söylediği öğrenildi.