Yılbaşı ikramiyesinde satılmayan üç çeyrek biletin 75 milyon liralık ikramiye tutarının Türkiye Varlık Fonu'na kalmasının ardından sosyal medyada paranın SMA hastası çocuklar için kullanılması için kampanya başlatıldı.

Kampanyaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Milli Piyango’dan Varlık Fonu’na aktarılan 75 milyon TL SMA hastası çocuklar için kullanılsın” mesajını paylaştı.

Aydın’ın 17 ilçesinde, özellikle dezavantajlı bölgelerde 27 Kültür Merkezi açan Aydın Büyükşehir Belediyesi, kurslarda on binlerce çocuğun farklı alanlarda gelişimine destek oluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çağrısı da sosyal medyada en çok konuşulanların arasında girdi.

Daha önce de SMA hastası 2 çocuk için çağrıda bulunan Başkan Çerçioğlu’nun öncülüğünde başlatılan kampanyalar sayesinde çocuklardan birinin Amerika’da tedavisine başlanmıştı.

Aydın’da hiçbir çocuk yatağa aç girmiyor

Öte yandan, sosyal belediyecilikte marka haline gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı sosyal hizmetler ile Aydın’da hiçbir çocuk yatağa aç girmiyor. Bir anne hassasiyetiyle Aydın’da kimseyi aç ve açıkta bırakmayan Başkan Çerçioğlu’nun yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları özverili çalışmalar ile Aydın’da hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlıyor.

Editör: Haber Merkezi