Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar akşam saatlerinde de devam ediyor. Sağlık Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı ve Sabucalı Sokak’ta eş zamanlı olarak devam eden yenileme çalışmalarında ekipler akşam saatlerinde de çalışıyor. Yenilenen bölgelerde ilerleyen dönemde yeniden bir kazı çalışması yapılmaması için diğer kurumlar ile koordineli çalışan Kuşadası Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına başladı.

Sağlık Caddesi’nde beton dökümü gerçekleştiren ekiplerin hummalı çalışmaları hava karardıktan sonra da devam etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber Kuşadası çarşılarında peyzaj ve cephe düzenlemeleri yapılacak. Yeni ışıklandırma sistemleriyle bambaşka bir Kuşadası yaratmayı hedefleyen ekiplerin performansı büyük memnuniyet yaratıyor.

Ömer Günel ile yeni Kuşadası

Kuşadası’nın turistik çarşılarında Kuşadası Belediyesi tarafından 25 bin 513 metrekarelik doğal taş döşemesi ve 3 bin 700 metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Kuşadası Belediyesi’nin çalışmalarını dikkatle takip eden çarşı esnafı üstyapı, peyzaj ve cephe düzenlemelerinin bitmesiyle sokakların çehresinin değişeceğini düşündüklerini söyledi.