AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın’da yayın yapan bir internet sitesine verdiği demeçte, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde 25 bin kişinin çalıştığını öne sürmüştü. 4 bin kişinin çalıştığı Büyükşehir Belediyesi’nde 25 bin kişinin çalıştığını öne süren Bekir Kuvvet Erim’in açıklamalarına Aydınlılar büyük tepki göstermiş, konu uzun süre konuşulmuştu.

Gelen tepkiler üzerine internet sitesindeki açıklamasının ilgili bölümlerini sildiren Erim, bugün yaptığı açıklamada ise ifadelerin kendisine ait olmadığını öne sürdü. Haberi yazan muhabirin söylediklerini yanlış anladığını söyleyen Erim’in yeni açıklaması da inandırıcı bulunmadı.

25 bin sayısını nasıl yanlış anlattı?

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in topu muhabirin üstüne attığı açıklamasının ardından akıllara ’25 bin sayısını nasıl yanlış anlattığı’ sorusu geldi. 25 binin çok net bir ifade olduğunu belirten vatandaşlar, “4 bin kişinin çalıştığı kurumda 25 bin kişinin çalıştığını söylüyor. 4 bin değil, 5 bin değil 25 bin diyor. Bu sayıyı nasıl yanlış anlatmış olabilir? Aydın kamuoyundan özür dilesin, bu konu kapansın” ifadelerini kullandı.