Bel çantaları son derece şirin görünümde ve oldukça pratik çanta modelleridir. Moda sektörünün gelişmesi ile birlikte her geçen gün farklı çanta tasarımı ortaya çıkıyor. Bel çantaları da bu sezonun en iyi tasarımları arasındadır. Boyutları küçük olsa da en çok lazım olan eşyalarınızı yanınıza alıp dışarı çıkabilmeniz için oldukça yeterlidir. Örneğin cep telefonu, mini cüzdan ve peçete koyarak dışarı çıkabilirsiniz.

Bel çantaları birbirlerine çok benzeseler de farklı modelleri vardır. Belden kemerle bağlanmalı, boyundan geçirmeli tasarımları ile herkese özel modeller bulunur. Elbise ile pantolon ile ve şort ile rahatça bu çantalar kullanılabilir. Hem spor hem de klasik tarza uygun modeller ile kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

Bel Çantaları Renk Alternatifleri

Bel çantaları çeşitli renk yelpazesine sahiptir. Neredeyse her renkte bel çantası bulmak mümkündür. En gözde bel çantası renkleri arasında da bordo, hardal, kahverengi ve siyah renk tonları yer alır. Siz de kıyafet imajınız ve stilinize göre bel çantası satın almak istiyorsanız https://www.shulebags.com/collections/bel-cantalari sitesini ziyaret edebilirsiniz.