Her cilt tipinin kullanması gereken cilt bakım ürünleri birbirinden farklılık göstermektedir. Bu nedenle yağlı ciltler için nemlendiriciler bu tip bir tene sahip olanların merak ettiği konulardan biridir. Sebum üretiminin yoğun olduğu ciltler bu kapsamda değerlendirilmektedir. Böyle bir tene sahip olanların akne ve siyah nokta çıkarmaya meyilli oldukları bilinmektedir.

Ciltteki sebum orana yüksek diye nemlendirmek gerekmez diye bir yanılgıya düşmemek gerekir. Doğru ürünleri kullanarak vücudunuzun ihtiyacı olan ürünleri ona vermelisiniz. Epionce lytic hem yağlı hem de karma cilt temizliği için olduğu kadar nemlenmesinde de etkilidir.

Yağlı Ciltler için Nemlendiriciler Nasıl Seçilir?

Yanlış uygulanan cilt bakımları ve ürünler cilt üzerinde tahribata yol açabilmektedir. Bu nedenle yağlı ciltler için nemlendiriciler seçerken su bazlı ürünler kullanmaya ve protein ve bitkisel yağ açısından zenginleştirilen formüllerin tercih edilmesi gerekmektedir. Kuruluk oluşturmadan fazla yağın alınması gerekir. Epionce Purifiying tonik ile cilt temizliği ve ferahlığı sağlanmaktadır. Doğru bakım uygulandığı takdirde ciltte yağ oluşumuna bağlı olarak sivilce ve siyah noktanın oluşumu da azaltılır. En kaliteli ürünler için https://www.dermolisa.com/yagli-ciltler-icin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.