31 Mart 2019’da göreve gelen Ömer Günel ile başlayan hizmet atağı devam ediyor. Değişen kadro ve hizmet anlayışıyla kenti şantiye alanına çeviren Kuşadası Belediyesi tam 15 ayrı noktada eş zamanlı çalışma yürütüyor.

Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından Yavansu Mahallesi’nde parke taşı kaplama, Sağlık Caddesi’nde beton dökümü, Enver Reis Caddesi’nde yağmur suyu hattı, Yeniköy Mezarlığı’nda ise çevre düzenlemesi yapılıyor.

Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren ekipler tarafından Değirmendere Mahallesi NATO bölgesinde kaldırım, Şevki Hasırcı ve Meteoroloji Kavşağı’nda trafik sakinleştirme projesi çalışmaları devam ediyor.

Mahallelere hizmet devam ediyor

Öte yandan, Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından Yaylaköy Anaokulu’nda da ek bina yapım çalışması yapılıyor. Davutlar, Güzelçamlı, Caferli, Yeniköy, Kadınlar Denizi, Ege ve İkiçeşmelik mahallerinde alt ve üstyapı çalışmalarına eş zamanlı olarak devam eden ekiplerin performansı göz dolduruyor.

‘Geçici rahatsızlık, mutlu bir başlangıç ile sonuçlanacak’

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, ‘Verdiğimiz geçici rahatsızlık, mutlu bir başlangıç ile sonuçlanacak’ ifadelerine yer verildi.