Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Parti Grup Sözcüsü, Buharkent Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arı’dan tüplerini TARİŞ alanına depolamasıyla ilgili skandal bir açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde firmasına ait tüpleri TARİŞ alanında depoladığı ortaya çıkan ve kamuoyunda büyük tepki toplayan AK Partili Arı, gelen eleştirileri görmezden gelerek skandal bir açıklamaya imza attı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Barış Altıntaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı “Mustafa Arı senin tüpler hala TARİŞ deposunda mı? Belediye Başkanı da Denizli’de. Buharkent Allah’a emanet” şeklindeki paylaşımına yanıt veren Arı, tüplerini halen TARİŞ’e ait alanda depoladığını itiraf etti.

AK Partili Arı, ‘Pişkinliğin bu kadarı da olmaz dedirten’ paylaşımında, “Tüplerim hala Buharkent Tariş depolarında” ifadelerini yazdı.

Kira sözleşmesi nerede?

AK Partili Arı’nın skandal paylaşımının ardından akıllara, tüm eleştirilere rağmen TARİŞ ile yaptığını iddia ettiği kira sözleşmesi geldi. Bilindiği gibi, AK Partili Mustafa Arı’nın insan sağlığını hiçe sayan ve büyük tehlike saçan tüplerini depoladığı alanla ilgili TARİŞ ile sözleşme yaptığını öne sürmüş, gelen tüm eleştirilere rağmen kira sözleşmesini kamuoyuyla paylaşamamıştı.