Mikro kaynaklar, özel bir yöntemle saçların uzamasına yardımcı olan modern bir uygulamadır. Kısa saçları uzatmanın en hızlı yolu kaynak saçlar kullanmakla mümkündür. Kaynak saç çeşitlerinden biri olan mikro kaynak, iyi bir uygulama sonrasında doğal, hacimli, sağlıklı ve estetik saçlar kazandırır. Mikro kaynakların en büyük avantajı hızlı çözüm vermesiyle birlikte kişiye gerçek anlamda sağlıklı saçlar sunmasıdır. Saçlar her zaman keyfi olarak kısaltılmaz ya da uzatılmak istenmez. Bazen istenmeyen durumlar olur; saç yanıkları, saç kırıkları, sağlıkla alakalı zorunlu saç kesimleri ve benzeri haller. Böyle durumlarda saçlarının uzaması için mikro kaynağı tercih eden kadınlar, estetik bir saça kavuşuyor, saçlarının doğal uzama sürecinde kendini iyi hissediyor. Mikro kaynaklar, tıpkı doğal saçlar gibi farklı modellerde kullanılabiliyor, boyanabiliyor, fön - maşa ve benzeri cihazlarla şekillendirilebiliyor, istenilen biçimde kestirilebiliyor. Mikro kaynaklar hafif bir yapıya sahip olduğundan saçta ekstra ağırlık yapmadan gerçek saç deneyimi yaşatıyor.

Kimler Mikro Kaynak Yaptırabilir?

Kısa saça sahip olan kişiler başta olmak üzere herkes mikro kaynak yaptırabilir. Mikro kaynak için saçların belli bir uzunlukta olması istenir ancak erkek tıraşı formundaki bir saç uzunluğuna dahi mikro kaynakların takılabildiğini bilmekte fayda var. Atrium Paris Kuaför’ün Saç Uzmanı Bülent Yılmaz, çok kısa saça kaynak uygulamasını profesyonelce gerçekleştiriyor. Kısacık kestirilen ama pişman olunan saçlar, boyadan ya da farklı sebeplerden yanan saçlar, düğün için özel model yaptırılmak istenilen saçlar kısacası her saç modeli mikro kaynaklarla uzatılabiliyor. Saçlar, Atrium Paris Kuaför gibi işin uzmanı ellere teslim edildiğinde doğal sonuçlar alınabiliyor.

Mikro Kaynak Sonrası Saç Bakımı

Mikro kaynakla ilgili özel bir bakım ya da rutin uygulamaya gerek yoktur. Yıkama, boyama, renk açma, şekillendirme gibi tüm işlemlerde dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Saçlarınızın rutin bakımını kaynak sonrası da devam ettirebilirsiniz. Tarama yaparken geniş dişli bir tarak kullanmanız yeterlidir. Kaynak takılan saçlarla denize, havuza girebilir, tatilde rahat edebilirsiniz. Atrum Paris Kuaför’ün Saç Uzmanı Bülent Yılmaz, mükemmel saç uygulamaları sonrasında müşterilerinin konforlu bir saç pratiğine kavuşmasını sağlıyor, saç sağlığıyla ilgili önemli ipuçları paylaşmayı ihmal etmiyor. Sizler de mikro kaynakla ilgili bilgi almak ya da profesyonel hizmetlerden yararlanmak isterseniz Atrium Paris Kuaför’ü ziyaret edebilirsiniz.