Görüşmede ilçenin tanıtılması ve üreticilerin refahının sağlanması için Belediye Başkanı Öndeş tarafından kurulan ve büyük ses getiren İNYA markası yetkililer tarafından oldukça beğenildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul genelinde kurmayı planladığı 200 civarı markette İNYA ürünlerinin de yer alması, dolayısıyla İNYA’nın İstanbul pazarına adım atması konusunda mutabakata varıldı. Görüşmede belediyeler arası koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması, etkin ve pozitif bir iletişim hattının kurularak dayanışmanın sağlanması için bir çok proje de masaya yatırıldı.

BELEDİYE BAŞKANI ÖNDEŞ: “İLÇEMİZ VE BELEDİYEMİZ ADINA OLDUKÇA VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerini ağırlayan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek ziyaretleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Öndeş “CHP’li belediyeler arası iletişim ve koordinasyonun sağlanması adına ilimizde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Sayın Bülent Akköse ve koordinatör yardımcısı Sayın Osman Cayak’ı ağırladık. Yatırım ve hizmetlerimiz ile projelerimizi anlattığımız, Germencik Belediyemiz adına oldukça verimli bir görüşme oldu. Karşılıklı istişarede bulunarak belediyeler arası aktif çalışma adına birçok konuyu masaya yatırdık. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun belediye bünyesinde İstanbul genelinde faaliyete geçireceği 200 civarı markette İNYA ürünlerimizin yer alması konusunda mutabakat sağladık. Üretici markamız İNYA’nın İstanbul pazarına girmesi adına önemli adım atmış bulunmaktayız. Ziyaretleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

İSTANBUL BŞB MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ BÜLENT AKKÖSE GÖSTERİLEN MİSAFİRPERVERLİKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşme sonrası İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e gösterilen misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür etti.