Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kutlama programlarına kısıtlama getirilmesini hazırlattığı otobüs ile aştı. Özel giydirilmiş otobüs, ilçe ilçe gezerek Aydınlılar ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaştı.

Dalama, Umurlu, Yenipazar, Nazilli, Sultanhisar, Atça, Köşk, İncirliova, Germencik ve Efeler’in birçok mahallesinde dolaşan otobüsten Cumhuriyet marşları çalındı. Otobüsü gören vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Bazı vatandaşlar ise balkonlarına çıkarak çalınan marşlara eşlik etti.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle buruk geçen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel hazırlatılan otobüsü gören bazı vatandaşlar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Başkan Çerçioğlu’na teşekkür

Otobüsün ilçelerini ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşattığı için teşekkür etti.

Bu sene salgından dolayı kutlama programlarının iptal edilmesine çok üzüldüklerini, ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonun kendilerini çok memnun ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Bugün Türk Milleti için çok özel bir gün. Böylesi bir gün de Cumhuriyet marşlarımız çalındı. Herkes balkonlarından eşlik etti. Emeği geçenlere, başta da Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.