CHP’li Sevim açıklamasında, “ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanını ve hizmetlerini karalayarak siyaset yapan AKP milletvekili Bekir Kuvvet Erim, çıktığı bir televizyon programında Aydın’a hizmet getirmekte sınıfta kalan diğer AKP Milletvekili arkadaşları gibi bal yapmayan arı misali yorumlar yapmış. Sayın Vekil; bürokratların tayinlerini çıkarma, imar planı tadilatları gibi büyük işlerle uğraşmaktan vakit bulamadığı için halkın arasına giremediğinden TV programı aracılığıyla fikirlerini beyan etmiş.   Aydın Büyükşehir Belediye Başkanını ve yapılan hizmetleri karalarsam Aydında gündeme gelirim diye düşünmüş olacak ki bu talihsiz açıklamaları yapmış” dedi.

Sevim açıklamasının devamında, “Sayın vekil yaklaşık 10 gündür Nazilli’nin bütün mahalle muhtarlarını kapsayan istişare toplantıları yapıyoruz, istisnasız bütün muhtarlar Büyükşehirden ve birimlerinde alınan hizmetlerle ilgili Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve tüm birimlere teşekkür ediyorlar. Allah razı olsun diyorlar. Siz hizmetin gelip gelmediğini öğrenmek istiyorsanız bir zahmet muhtarlarımızı ziyaret edip bir çaylarını içip öğrenebilirsiniz. Sayın Vekil; halk sizden hizmet bekliyor. Söz verilip de başlayamadığınız yatırımların bitirilmesini bekliyor. Aydın-Denizli otoyolunun, adliye sarayının, PTT Başmüdürlük binasının, şehir hastanesinin yapılmasını bekliyor. İstihdama yönelik projeler bekliyor. Yapamadıklarınız söz konusu olunca  siz duymadım, görmedim, bilmiyorumcu oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sevim, AKP’li Erim’i sert sözlerle eleştirdiği açıklamasının devamında şunları söyledi;

“Sayın Vekil; iki dönem belediye başkanlığı yaptığınız İsabeyli’de atık su arıtma tesisi çalışmıyordu, yapılan içme suyu şebekesi atıl vaziyetteydi, yollarda sıcak asfalt yoktu.

Büyükşehir Belediyesi sizin zamanınızda yapılan ama bir türlü çalışmayan atık su arıtma tesisinin revizyonunu gerçekleştirip çalışır hale getirdi. İçme suyu şebekesini devreye aldı. İsabeyli, Büyükşehir Belediyesi ile sıcak asfaltla tanıştı. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları devam ediyor, edecek de; siz ne kadar rahatsız olursanız olun. Yeri geldiğinde bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, bu onurlu bir davranıştır.

Sayın Vekil; bu arada size müjdem olsun, zamanında sizin bir türlü yapamadığınız İsabeyli Yeşildere Mahallesi'nin kanalizasyonuna da yakında başlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi sayesinde İsabeyli'de boynunuz bükük dolaşmazsınız artık”