Aydın Valiliği’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan yeni düzenlemeye göre Efeler’de mesai saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Aydın Valiliği, Efeler Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü, İl Afet ve Acil Durum Md., İl Sağlık Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koord.Başk., İl Nüfus ve Vatandaşlık Müd., İl Tarım ve Orman Müd., Gençlik Hiz. ve Spor İl Müd., Asker Alma Bölge Bşk., PTT Başmüdürlüğü, Kültür ve Turizm İL Müd., Kültür Varl. Kor. Kur. Böl. Müd., DDY Gar Müdürlüğü, Karayolları 28.Şube Şefliği, Kadastro Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Gümrük İl Müdürlüğü, KOSGEB ve GEKA’da mesai saatleri 08.30-12.30 / 13.30-17.30 olarak belirlendi.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müd., Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı 4.Bölge Müd. Aydın Şube Müdürlüğü, Defterdarlık, Vergi Dairesi Başkanlığı, Milli Piyango İdaresi Şube Md., Çevre ve Şehircilik İl Md., Göç İdaresi İl Müdürlüğü, DSİ 21.Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizm.Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Basın İlan Kurumu Aydın Şube Md., Aydın Sos. Yard. ve Day. Vakfı, Meteoroloji Müdürlüğü, TMO Ajans Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Des. Kurumu’nda mesai saatleri 09.00-13.00 / 14.00-18.00 olarak belirlendi.

Valilikten yapılan duyuruda, izolasyon kurallarına ihlallere karşı daha etkin mücadele edebilmek açısından öncelikle Valilik ve Kaymakamlık binalarında daha sonra tüm kamu kurumlarında yaygınlaştırılmak üzere girişlerde vatandaşlarımıza HES Kodu alma zorunluluğu getirildiği belirtildi.