İstanbul Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda Iraklı olduğu öğrenilen Zeynep Abidin A., sabah saatlerinde raylara atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki Abidin hayatını kaybetti.

Olay sabah 09.00 sıralarında Mecidiyeköy-Şişli Metro İstasyonu’nda yaşandı. Irak vatandaşı olan Zeynel Abidin A. kendini raylara attı. Mecidiyeköy ve Beyoğlu İtfaiye Amirliği’ne bağlı ekipler rayların altında kalan şahsı kurtarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada Mecidiyeköy-Şişli ve Gayrettepe Metro istasyonları kapatıldı. Metroyu kullanan vatman ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki Zeynel Abidin A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

METRO İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada ise, “M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır” denildi.