Kış aylarının yaklaşması ile birlikte yol yenileme, bakım ve onarım faaliyetlerine hız veren Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 4 Sokak ile Muammer Hastepe Caddesi’nin kesiştiği noktada bakım ve onarım çalışması başlattı.

Yoğun yağışlar sırasında suyun akış hızını kesmek, araçların kaymasını önlemek ve yaya geçişlerini rahatlatmak için tadilat ve tretuvar yapımının başlatıldığı alanda eskimiş asfalt kazınarak parke taşı döşeme işlemlerine geçildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “İlçemizin tamamında eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi, vatandaşlarımızın kaliteli bir hizmet alması ve Nazillimizin hak ettiği noktaya gelmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda yoğun mesai harcayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kentimizin gelişip büyümesi ancak kalıcı hizmetler üretmekle mümkün olacaktır. Bizim hizmet anlayışımızda da günü kurtarmak değil yıllar sonra bile anılacak projeler üretmek vardır. Hazırladığımız program çerçevesinde kentimizin her noktasında hizmet üretmeye devam edeceğiz. Attığımız her adımda gücünü arkamızda hissettiğimiz tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum”